L'Informatiu: L'informatiu vespre - 16/12/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 16/12/11

16/12/2011 00:28:13
L'informatiu vespre - 16/12/11 L'informatiu vespre - 16/12/11
L'informatiu vespre - 16/12/11 00:28:13 16/12/2011
Sinopsis

L'Aldea és avui una noticia més positiva que fa uns dies. Els afectats pels impagaments de la cooperativa d'aquesta localitat podran, a partir de divendres que ve, començar a retirar els seus diners. Tal com es pensava, tot indica que els problemes de la coopeativa no son pas de gestió negligent o de que algú hi hagi ficat la mà. Hi ha hagut una manca de liquidesa, però els diners, o el patrimoni que els dona suport, hi son, i a partir de la setmana que vé aquest poble de 4500 habitants començarà a recobrar el seu pols normal de vida.

José Montilla afirma que el PSC ha tocat fons i diu que la renovació del partit és ja inexcusable. Montilla es declara máxim responsable de la situació dels socialistes però reivindica l'obra de govern del tripartit.

Tres detinguts i una desena de contusionats en intervenir els mossos contra una protesta en un acte en que hi participava el president Mas. Uns 300 estudiants, que protestaven per les retallades, han intentat rebentar l'acte dels 20 anys de la Universitat de Girona.

La fundació Avismón recull aliments per fer lots de Nadal i entregar-los als avis que viuen sols i ho necessiten. Uns 150 mil persones majors de 65 anys pateixen a Catalunya una situació de soledat no volguda; molts són a residèncias on els seus fills els visiten molt poc.

David Villa ja és a Barcelona. L'asturià ha arribat aquesta tarda des del Japó i es preveu que durant el cap de setmana l'operaran de la fractura a la tibia. Avui també s'ha conegut el rival del Barça als vuitens de la Champions... serà el Bayer Leverkusen.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán