L'Informatiu: L'informatiu vespre - 16/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 16/11/11

16/11/2011 00:29:00
L'informatiu vespre - 16/11/11 L'informatiu vespre - 16/11/11
L'informatiu vespre - 16/11/11 00:29:00 16/11/2011
Sinopsis

Avui acaba la vaga de metges que durant dos dies s'ha viscut a Hospitals, ambulatoris i centres concertats. En aquestes 48 hores, segons que ha explicat el conseller de Salut, s'han hagut d'ajornar 40 mil visites i operacions programades. El conseller també assegura que, de cara a l'any que vé, si hi ha retallades en sanitat, NO afectaran els usuaris. El sindicat de metges, de la seva banda, sembla que no s'ho creu i acusa a la Generalitat de no voler negociar.

Tres ferits a Tarragona arran d'una explosió i un incendi en una empresa de reciclatge d'olis. El succés, que ha passat a la localitat d'Alcover, ha obligat a activar durant unes hores el pla d'emergències químiques de Catalunya.

Les pluges caigudes ahir i avui sobre Catalunya fan augmentar el cabal dels rius que ja era notable després de les precipitacions de les últimes setmanes. Demà l'episodi de pluges ja s'haurà acabat.

Els mossos d'esquadra detenen el propietari d'un taller mecànic de Santa Coloma de Gramanet i un extreballador per estafar a companyies asseguradores de cotxes. Agreujaven expressament els desperfectes dels vehicles per poder cobrar a l'assegurança una factura més alta.

Acabat el periple de les diferents seleccions arreu del món, Guardiola recupera ja els internacionals espanyols, sub21, Alves i Abidal. Demà s'espera que arribin Messi, Mascherano i Alexis i s'entrenin amb la resta de l'equip a la tarda per preparar el partit contra el Saragossa.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán