L'Informatiu: L'informatiu vespre -  16/06/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 16/06/11

16/06/2011 00:27:30
L'informatiu vespre -  16/06/11 L'informatiu vespre -  16/06/11
L'informatiu vespre - 16/06/11 00:27:30 16/06/2011
Sinopsis

Avui és el dia després d'ahir. Una evidència que no es queda només amb el joc de paraules. Com recull tota la premsa, ahir es van produir uns fets absolutament excepcionals i greus; uns fets que marquen un abans i un després. I hi haurà conseqüències. El mateix president Mas ha anunciat que el govern serà inflexible, denunciarà i portarà a la fiscalia les persones que ahir van assetjar, insultar i agredir els diputats del Parlament de Catalunya.

El conseller d'interior reconeix errors en l'operatiu policial de control ahir al Parlament. Felip Puig denuncia nous fenòmens de violència que s'amaguen sota el pacifisme i que utilitzen tàctiques de guerrillla urbana.

Els nens majors de 10 anys són els més vulnerables als efectes nocius del sol. Sovint molts pares no els inculquen que protegir-se és necessari. Ho recull un informe de l'Associació Espanyola contra el càncer, que assenyala també que durant l'ultim any els càncers de pell han augmentat un 7%.

Arrenca a Barcelona el Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia. El Sónar, que camina cap a un retorn a la música techno, acollirà duran 3 dies més de 155 artistes que ompliran els escenaris de Barcelona i L'Hospitalet.

Sandro Rosell ha fet balanç de la seva primera temporada al capdavant del Barça i ha llegit l'esperada resposta institucional al Reial Madrid. El president blaugrana ha dit que el club blanc ha sobrepassat el límit i ha amenaçat amb trencar relacions si es repeteixen els atacs al Barça.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán