L'Informatiu: L'informatiu vespre - 16/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 16/04/12

16/04/2012 00:28:34
L'informatiu vespre - 16/04/12 L'informatiu vespre - 16/04/12
L'informatiu vespre - 16/04/12 00:28:34 16/04/2012
Sinopsis

La Generalitat considera que el govern central torna a envaïr algunes competències. En aquest cas són les d'Ensenyament. El ministre José Ignacio Wert aplicarà una retallada addicional de 3.000 milions d'euros. Avui ha explicat que ho farà ampliant un 20% el nombre d'alumnes per classe i incrementant fins a 25 les hores lectives per als professors. Aviat, doncs, podriem veure aules amb prop d'una quarantena d'alumnes.

El net gran dels reis, Froilà abandona l'hospital el mateix dia que el princep Felip assumeix l'agenda del rei. Mentrestant, els partits polítics aviven la polèmica sobre la transparència de les activitats de la casa reial.

L'Argentina expropia YPF, la filial de Repsol. Ho ha anunciat la presidenta Cristina Fernández de Kirchner després de tres mesos de tensió i malgrat la pressió d'Espanya. L'estat passaria a controlar la majoria de les accions expropiades, el 51%.

Ràdio Nacional d'Espanya entrega a aquesta hora els premis Sant Jordi de Cinematografia. En aquesta cinquanta-sisena edició hi ha una desena de premiats que a aquesta hora comencen a desfilar per la catifa vermella.

El Barça ha marxat aquesta tarda cap a Londres per enfrontar-se dimecres al Chelsea a l'anada de les semifinals de la Champions. Afellay i Keita són les novetats en la convocatòria. En el record de l'expedició està el gol d'Iniesta que fa tres anys els va donar el pas a la final.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán