L'Informatiu: L'informatiu vespre - 15/06/2012 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 15/06/2012

15/06/2012 00:24:48
L'informatiu vespre - 15/06/2012 L'informatiu vespre - 15/06/2012
L'informatiu vespre - 15/06/2012 00:24:48 15/06/2012
Sinopsis

Espanya se'n sortirà i el país tornarà creixer. Ho ha afirmat avui la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaria. La número dos del govern diu que per superar la situacuió actual cal avançar cap a la unió bancaria i fiscal europea. Aquest és l'objectiu pel que aposta el govern espanyol, més enlla, ha dit Saenz de Santamaria, de si la prima de risc puja o baixa.

Mentrestant, des del Fons Monetari Internacional, avui demanaven al govern de Rajoy que abaxi els sous dels funcionaris i apugi l'IVA. Ho explicarem en el decurs d'quest informatiu en el que també estem molt pendents d'un incendi a la Terra Alta.

46 dotacions terrestres de bombers i 8 mitjans aeris treballant en l' l'extinció d'un incendi declarat entre Gandesa i el Pinell de Brai. El foc afecta la Serra de Cavalls, una zona amb d'una orografia molt difícil.

Dues hores intenses de diàleg entre víctima i botxí: Roberto Manrique, un dels ferits a l'atemptat d'Hipercor, s'ha entrevistat a la presó d'Alaba amb un dels autors de la masacre, l'etarra Rafael Caride Simon . Manrique afirma haver sortit satisfet de la trobada, tot i que no s'ha sentit la paraula perdó, i creu que aquests tipus de diàleg contribueix a aprofondir la divisió de la banda.

El parc natural del CAP DE CREUS recupera tot l'encís natural del paratge de Tudela, l'enclau que, durant 40 anys, va ocupar el club MEDITERRANÉE. L' iniciativa conjunta de l'estat i la Generalitat ha permès restaurar un paratge de valor geològic i un dels paisatges que va inspirar l'obra de Dalí.

Tito Vilanova és des d'avui el nou entrenador del Futbol Club Barcelona. Diu, que arriba al càrrec amb forces, totalment recuperat del càncer que ha superat aquesta temporada, i sense por a les comparacions amb el seu amic Guardiola.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán