L'Informatiu: L'informatiu vespre - 14/11/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 14/11/11

14/11/2011 00:29:08
L'informatiu vespre - 14/11/11 L'informatiu vespre - 14/11/11
L'informatiu vespre - 14/11/11 00:29:08 14/11/2011
Sinopsis

La borsa espanyola ha tancat amb números vermells despres que la prima de risc ha superat nivells maxims. També a Itàlia, malgrat que el nou primer ministre ja fa passes, els especuladors sembla que van a la seva, i la prima de risc italiana s'ha enfilat també cap a nivells de rècord. El nou govern grec, mentrestant, prepara noves mesures de contenció econòmica i la població, que se sent escanyada, anunica noves protestes.

Demà comença la vaga a la sanitat catalana contra les retallades que es perllongarà fins dimecres. L'Institut Català de la Salut garanteix els serveis sanitaris esencials però recomana als usuarris informar-se abans d'acudir als centres.

Nou cop per la viabilitat de l'aeroport de Lleida. Els dos turoperadors russos que havien de portar 6000 esquiadors a Alguarire en fan enrere i preveuen operar des de Barcelona. Des dels sectors de l'hoteleria i la restauració de la Paeria asseguren sentir-se decepcionats.

Desallotjat pacificament un edifici del carrer Balmes de Barcelona que feia més de 2 anys que havia estat ocupat. Els veïns havien denunciat reiteradament la bruticia i les festes incontrolades que es celebraven a l'immoble.

El Barça torna als entrenaments amb només 4 jugadors del primer equip: Keita, Pinto, Maxwell i Fontàs perquè la resta continuen amb les seves seleccions escampats per mig món. Guardiola no podrà comptar amb tots fins dijous i a sobre Adriano, Mascherano i Alexis arrosseguen molèsties.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán