L'Informatiu: L'informatiu vespre - (14/03/11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - (14/03/11)

14/03/2011 00:28:59
L'informatiu vespre - (14/03/11) L'informatiu vespre - (14/03/11)
L'informatiu vespre - (14/03/11) 00:28:59 14/03/2011
Sinopsis

El fantasma d'un accident nuclear és ara la màxima preocupació i amenaça que tem el Japó. Un perill que preocupa moltissim a tot el món. Sobre el terreny, mentrestant, "cent-mil" soldats busquen entre les runes amb l'esperança de trobar, encara, supervivents. Però les autoritats parlen ja d'una xifra de morts que pot apropar-se als "10 mil"

La tragèdia del Japó reobre el debat sobre l'energia nuclear.El grup socialista del Parlament Europeu demana que les centrals passin tests de seguretat. Alemanya atura prorrogar la vida de les seves centrals.

Els alcaldes de les poblacions de Tarragona properes al tram de la nacional 340, on al cap de setmana han mort 4 persones, demanen solucions urgents per aquest punt negre. Es creu que una ambigüitat en la senyalització pot induir els conductors a circular per un carril contradirecció

Comença el judici contra la suposada xarxa de corrupció de funcionaris de l'Eixample de Barcelona. L'inspector municipal d'aquest districte nega haver facil·litat llicències a canvi de diners.

El Barça ha emès un comunicat per defensar-se de les insinuacions de dopatge que ha difós la Cadena Cope, suposadament, procedents del Reial Madrid. El club blaugrana exigeix a l'emissora que rectifiqui, mentre que Gerard Piqué ha dit que els que escampen aquests rumors estan jugant amb foc.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán