L'Informatiu: L'informatiu vespre - 13/11/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 13/11/12

13/11/2012 00:25:55
L'informatiu vespre - 13/11/12 L'informatiu vespre - 13/11/12
L'informatiu vespre - 13/11/12 00:25:55 13/11/2012
Sinopsis

D'aquí 4 hores comença la segona vaga general que es convoca a Espanya en menys d'un any. Els sindicats volen paralitzar el país per fer rectificar al govern la seva política de retallades socials. Demà, doncs, cal preveure un dia complicat per tots aquells que hagin de moure's en transport públic, que hagin d'anar a hospitals o que hagin de fer gestions en organismes i dependències de l'administració.

El Govern del PP torna a reunir-se amb el PSOE per negociar mesures sobre els desnonaments. El llindar d'ingresos familiars per NO ser desnonat podria estar en els 20 mil euros anuals. Però el desacord continua en la reforma de la llei.

Catalunya tanca el mes d'octubre com la comunitat on la vida és més cara. L'índex interanual de preus al consum s'ha situat en el 4'2 per cent, set dècimes per sobre de la mitjana espanyola.

Semàfors amb tecnologia bluethooth per donar prioritat a invidents i ambulàncies, o robots que fan d'informadors i assistents. Fins diumenge el congrés Smart city, a Barcelona, ens mostra com seran les ciutats del futur.

Mauricio Pochettino seguirà al capdavant de l'Espanyol. El conseller delegat i candidat a la presidència, Joan Collet, li ha mostrat la seva confiança en la reunió que han matingut avui. El tècnic blanquiblau té també el suport de la plantilla i de l'altre candidat amb opcions de ser president, Sergio Oliveró.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán