L'Informatiu: L'informatiu vespre - 13/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 13/04/12

13/04/2012 00:28:38
L'informatiu vespre - 13/04/12 L'informatiu vespre - 13/04/12
L'informatiu vespre - 13/04/12 00:28:38 13/04/2012
Sinopsis

El pla del govern de Madrid contra el frau fiscal no és cap broma. Avui s'han detallat un seguit de mesures que, si més no, obliguen a pensar-s'ho molt bé abans d'amagar diners a hisenda. I és que, entre d'altres contundents decisions, el govern es proposa que les rendes no declarades no prescriguin mai. Negar-se o dificultar una inspecció d'hisenda podrà ser multat amb fins a 100 mil euros. I per aquells que paguin en efectiu més de 2500 euros i no ho declarin... el govern ha preparat una estrategia realment disuasoria: qualsevol dels dos, el que pagui o el que cobri, pot denunciar l'altre i aleshores hisenda perdona el denunciant i multa el denunciat.

Divisió d'opinions sobre el pla antifrau del govern: alguns ciutadans creuen que és correcte i d'altres temen que es crei un estat de delació. Els petits empresaris pensen que el control sobre el pagament en efectiu pot ralentitzar les seves activitats.

La borsa s'enfonsa i cau prop d'un 4% arran dels dubtes sobre Espanya reflectits en la premsa internacional. Les pèrdues dels ultims 15 dies ja voregen el 10% i la prima de risc es dispara en 423 punts.

Els mossos d'esquadra detenen tres lladres que robaven botigues a Barcelona encastant-hi motos. Se'ls imputen onze robatoris amb força comesos principalment al districte de Sarrià- Sant Gervasi.

Pep Guardiola continua pensant que la Lliga està molt difícil però que el Barça lluitarà per tenir opcions de guanyar-la fins al final. L'objectiu és anar pas a pas. El proper, demà al camp del Llevant, on tornen Alves i Piqué mentre que Keita és baixa per precaució.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán