L'Informatiu: L'informatiu vespre - 11/10/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 11/10/11

11/10/2011 00:29:35
L'informatiu vespre - 11/10/11 L'informatiu vespre - 11/10/11
L'informatiu vespre - 11/10/11 00:29:35 11/10/2011
Sinopsis

Fins a 100 euros mensuals pot augmentar la factura de la despesa familiar arran de les pujades de preus. Dues décimes ha pujat l'IPC el mes de setembre. Vestit, calçat, carburant, làctics, peix... A la cistella de la compra es nota força aquesta pujada. Comprar marques blanques o estar a l'aguait de les ofertes són táctiques força habituals per fer front a l'encariment de la vida.

El Parlament de Catalunya engega un pla d'austeritat. Els diputats reununcien a una de les seves pagues, es redueixen els cotxes oficials i també les partides econòmiques dedicades als grups parlamentaris.

Comença a Barcelona el primer congrés de coaching que es fa a l'Estat. Durant dos dies, aquests professionals, que es dediquen a l'assessorament personal i cada vegada estan més sol·licitats, discutiran temes com el de quina titulació els ha d'avalar.

Un equip mèdic de la Vall d'Hebrón aconsegueix solucionar una obstrucció de vàlvules cardiaques en un fetus de 24 setmanes. L'operació, pionera a Catalunya, es va fer intervenint el fetus dins del ventre de la mare.

La selecció espanyola tanca aquest vespre contra Escòcia la fase de classificació per a la pròxima Eurocopa. Amb els deures fets, l'únic objectiu de l'equip de Del Bosque és igualar el rècord de 14 victòries seguides en partits oficials. Víctor Valdés s'estrenarà de titular en un partit que podeu veure a tres quarts de nou per La 1.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán