L'Informatiu: L'informatiu vespre - 11/05/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 11/05/12

11/05/2012 00:27:50
L'informatiu vespre - 11/05/12 L'informatiu vespre - 11/05/12
L'informatiu vespre - 11/05/12 00:27:50 11/05/2012
Sinopsis

Arran la greu situació de Bankia i els dubtes generats sobre el sistema financer espanyol, el govern ha presentat avui una segona bateria de mesures de xoc. Entre d'altres punts, s'exigeix als bancs que facin una provisió de fons de 30 mil milions d'euros. Això representa triplicar els diners que, fins ara, estaven obligats a tenir per garantir la solvència. Les entitats que no puguin assolir aquestes xifres tindran ajudes monetaries, pero hauran de retornar-les a un interés del 10%. I, obligatoriament, els anomenats actius immobiliaris tòxics hauran de passar a societats fora del banc per ser venuts.

El sector immobiliari tem que la sortida al mercat dels habitatges de la banca faci caure encara més el preu de l'Habitatge. El passat més de març la venda de pisos va continuar a la baixa amb una caiguda del 22%.

Els preus es van apujar d'un 1'5% el passat més d'abril, l'increment més alt dels cinc últims anys. La greu situació econòmica està incidint ens els habits de compra i cada vegada es consumeix més pasta i arros.

En l'aniversari del 15 M, poc més de mig centenar de persones han acudit a la convocatoria per commemorar l'ocupació de la plaça de Catalunya. Durant el cap de setmana i fins dimarts, els indignats han fet una crida per convertir la plaça en una àgora del poble.

El CSKA de Moscou és el primer finalista de la Final Four de l'Eurolliga de bàsquet després d'imposar-se al Panathinaikós per un ajustat 66 a 64. El Barça Regal vol ser el rival dels russos... Però per aconseguir-ho haurà de guanyar l'Olimpiakós.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán