L'Informatiu: L'informatiu vespre - 11/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 11/01/12

11/01/2012 00:28:18
L'informatiu vespre - 11/01/12 L'informatiu vespre - 11/01/12
L'informatiu vespre - 11/01/12 00:28:18 11/01/2012
Sinopsis

Funcionaris bloquejant el canvi de torn a la presó de Quatre camins... Ho hem vist avui... Al centre hi ha 1800 reclusos i com que no entraven els treballadors del matí, només hi havia 15 funcionaris per ocupar-se'n... Una situació delicada, segons la Generalitat. Els funcionaris protesten contra les retallades, i els representants sindicals segueixen tancats a la Direcció General de Serveis Penitenciaris. Despres d'un matí de tensió, amb talls de carrers de Barcelona ara s'està pendent que comenci la reunió entre sindicats i Generalitat que estava prevista aquesta tarda.

Convergència i Unió fa costat al PP al Congrés dels Diputats i vota a favor del decret llei que congela els sous dels funcionaris i puja l'IRPF i l'IBI. El portaveu de CiU justifica el vot per coherencia, responsabilitat i valentia política.

Dos homes moren a ganivetades a un bar de L'Hospitalet de l'Infant. Els mossos d'esquadra detenen el company de la propietària de l'establiment com a presumpte autor dels crims.

Catalunya bat el rècord de trasplantament d'òrgans l'any 2011 amb gairebé 900 intervencions. Darrera aquest increment hi ha l'augment d'òrgans provinents de cadàvers.

El Barça busca la classificació per als quarts de final de la Copa al camp de l'Osasuna. Malgrat la previsió de boira, els blau-grana viatgen demà a Pamplona, sense Alves, Iniesta ni Maxwell, que ha viatjat a França per fitxar pel Paris Saint Germain . La intenció és confirmar dos clàssics més contra el Madrid aquest gener.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán