L'Informatiu: L'informatiu vespre -  09/06/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 09/06/11

09/06/2011 00:29:00
L'informatiu vespre -  09/06/11 L'informatiu vespre -  09/06/11
L'informatiu vespre - 09/06/11 00:29:00 09/06/2011
Sinopsis

ELS CONVENIS NO AGRADEN. Patronal i sindicats en desacord. El govern aprova demà el text

Ningú no està content. El text de la reforma de la negociació col·lectiva que aprovarà demà el govern ha rebut crítiques de totes bandes. Per la patronal, els sindicats segueixen tenint massa poder a les empreses, i per als sindicats la proposta que fa el govern ignora algunes de les fites claus que garanteixen els drets dels treballadors. Políticament, el govern, que defensa el text, tampoc ho te fácil per convalidar l'esborrany al Congrés. Ni a PP ni a CiU els complau.

Ballesteros repetirà. CiU no pactarà amb el PP. El PSC governarà en minoria

Josep Fèlix Ballesteros repetirà com a alcalde de Tarragona. Aquesta tarda CiU ha anunciat que NO pactarà amb el Partit Popular i es quedarà a l'oposició. Es respecta així la llista més votada, tal i com demanava la direcció de CiU. Tot i quedar-se fora de l'ajuntament de Tarragona, el PP ha estat l'únic partit que ha garantit el suport a la tramitació dels pressupostos d'Artur Mas.

Canvi de plans. L'ordinador serà de l'escola, no de l'alumne

Ensenyament liquida el projecte educatiu del tripartit. El material informàtic d'escoles i instituts serà propietat del centre. Els estudiants compartiran ordinadors enlloc del programa 1x1, un ordinador portàtil per a cada alumne.

Contra el mosquit tigre. Tractaments preventius. L'aigua afavoreix la plaga

Diferents municipis de Catalunya comencen a pendre mesures contra la proliferació del mosquit tigre. Les abundants pluges d'aquesta primavera fan tèmer que enguany aquesta plaga pot ser especialment intensa.

Arrenca la final de l'ACB. Barça i Bilbao juguen el primer partit a les 20:45 per Teledeporte

El Regal Barça i el Biskaia Bilbao Basket comencen a disputar-se aquest vespre al Palau Blaugrana la final de la lliga ACB. Els blaugrana, que tenen el factor pista a favor, surten com a favorits davant l'equip que ha donat la sorpresa enguany. Abans del partit hi haurà una protesta de les seccions no professionals del club per les retallades previstes per la directiva

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán