L'Informatiu: L'informatiu vespre - 08/07/11  | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 08/07/11

08/07/2011 00:20:11
L'informatiu vespre - 08/07/11 L'informatiu vespre - 08/07/11
L'informatiu vespre - 08/07/11 00:20:11 08/07/2011
Sinopsis

CiU i el PP han signat l'acord per tirar endavant els pressupostos de la Generalitat. I amb aquest gest ho demostrava la presidenta dels populars catalans Alícia Sànchez Camacho.... A la votació, el PP s'abstindrà a canvi d'un compromís que contempla reordernar els serveis sanitaris per minimitzar, segons ells, els ajustaments...

El PSC diu que el pacte va més enllà dels pressupostos i acusa el govern de manca de voluntat per pactar amb altres forces. Esquerra alerta que catalunya pagarà car aquest pacte i per Iniciativa aquest és el pacte de la vergonya.

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Lleida els presumpte autor de dues violacions esdevingudes en menys de 24 hores a la ciutat. Es tracta d'un home de 19 anys que , segons la policia, amenaçava les noies amb un ganivet de grans dimensions i que, a més d'agredir-les, les va atracar.

L'Hospital MútuaTerrassa presenta un expedient de regulació d'ocupació que afecta un terç de la plantilla. A 150 treballadors els suspenen el contracte temporalment i a 700 els redueixen la jornada laboral i el salari... El centre, concertat amb la seguretat social, diu que ha pres la mesura per fer front a la retallada pressupostaria del govern.

Ricky Rubio diu en una entrevista a l'Informatiu que no té cap dubte de que ha arribat el seu moment de marxar a l'NBA, on espera triomfar amb els Timberwolves. El base del Masnou es marca petits objectius amb Minesota alhora que prepara l'Eurobàsquet de Lituània que jugarà amb Espanya.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán