L'Informatiu: L'informatiu vespre -  08/06/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 08/06/11

08/06/2011 00:29:51
L'informatiu vespre -  08/06/11 L'informatiu vespre -  08/06/11
L'informatiu vespre - 08/06/11 00:29:51 08/06/2011
Sinopsis

LA CÀRREGA DELS MOSSOS. Felip Puig defensa l'actuació. Reconeix errors de valoració

Felip Puig defensa l'actuació de la policia catalana i afirma que no es va valorar bé l'agressivitat dels acampats. El conseller d'interior de la Generalitat ha donat aquesta tarda explicacions de la càrrega dels mossos a la plaça de Catalunya contra els indignats.Des de l'oposició, les crítiques per una actuació que CAP grup troba encertada han estat de tot tipus: des qui li ha demanat que no sigui presoner del personatge del bat, a qui li ha retret les dures crítiques que, en el seu moment, el propi Puig va fer al exconseller Saura per altres càrregues dels mossos.

L'alcaldia de Tarragona. S'allunya pel PSC. CiU negocia amb el PP

La fermesa de l'agrupació tarragonina de CiU de NO facilitar l'alcaldia al socialista Josep Felix Ballesteros obliga a la direcció del partit a admetre que Tarragona pot ser una excepció. La candidata nacionalista negocia amb el PP per intentar arribar a un acord de govern.

La prohibició del burka a Lleida. Avalada pel Tribunal Superior. Desestimat el recurs de Watani

El tribunal Superior de Justicia de Catalunya avala la prohibició de dur el burka als edificis municipals de Lleida. En una sentència coneguda avui, el Tribunal desestima el recurs contra la prohibició presentat per l'associació musulmana Watani.

Detingut a la Garrotxa. Presumpte autor de la mort. En total, 8 detinguts

Els mossos d'esquadra detenen a la Garrotxa el pressumpte autor de la mort del jove que dilluns va morir a trets a Girona. En total la policia catalana ha detingut 8 persones i ara tracta d'esbrinar les causes del crim.

Duel per la Lliga ACB. Regal Barça i Bilbao Basket juguen demà el primer partit de la final

Regal Barça i Biskaia Bilbao Basket comencen demà el duel per fer-se amb la Lliga ACB. Blaugranes i bascos juguen demà el primer partit de la final al Palau Blaugrana. A priori l'equip de Xavi Pascual parteix com a favorit, però al davant hi ha un Bilbao que s'ha convertit en la revelació de l'ACB i que és capaç de tot.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán