L'Informatiu: L'informatiu vespre - (08/03/11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - (08/03/11)

08/03/2011 00:29:17
L'informatiu vespre - (08/03/11) L'informatiu vespre - (08/03/11)
L'informatiu vespre - (08/03/11) 00:29:17 08/03/2011
Sinopsis

Vaga els dies de setmana Santa i vaga també els dies claus de juny, juliol i agost coincidint amb les operacions sortida i tornada de vacances d'estiu. Aquest és el calendari de mobilitzacions que han presentat avui els treballadors d'AENA. Tot un desafiament que, a priori, fa tremolar si pensem què pot passar si la vaga tira endavant.

El grup Piaggio anuncia que tanca la fàbrica que té a Martorelles i s'emporta la producció dels ciclomotors Derbi a Itàlia. Aquest tancament representarà deixar sense feïna dos-cents treballadors.

Avui és l' aniversari de la nevada que va col·lapsar Catalunya i va fer caure la xarxa elètrica a les comarques de Girona. Des d'aleshores les companyies han reforçat les linies, però els alcaldes de la zona creuen que una tempesta similar tornaria a crear greus problemes.

Investigadors catalans identifiquen un grup de persones afectades per la Sida que no desenvolupen la malaltia degut a la seva genètica similar a persones sense el virus. L'estudi genètic d'aquestes persones pot ser fonamental per la cura de la malaltia.

El Barça juga d'aquí a poc més d'una hora la primera final de la temporada. Els blaugrana, sense Puyol ni Piqué, han de remuntar davant l'Arsenal el 2 a 1 en contra del partit d'anada si volen classificar-se per als quarts de final de la Champions. Cesc Fàbregas serà titular a l'equip anglès.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán