L'Informatiu: L'informatiu vespre - 07/09/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 07/09/12

07/09/2012 00:26:22
L'informatiu vespre - 07/09/12 L'informatiu vespre - 07/09/12
L'informatiu vespre - 07/09/12 00:26:22 07/09/2012
Sinopsis

Catalunya tindrà el còmplex d'oci familiar més gran d'Europa: és el projecte que ha presentat avui el govern de la Generalitat. L'executiu català dóna la campanada quan tot sembla indicar que l'Eurovegas es construïrà a Madrid.... El projecte significa una inversió de 6 milions de dolars, amb la participació de la Caixa i d'un milionari inversor valencià. Es proposen fer, al costat de Port Aventura, sis parcs temàtics amb hotels, sales de convencions i casinos.

Els partits de l'oposició, entre l'esperança i la sospita a l'hora de valorar el nou projecte. Esquerra creu que serà una bona inversió, mentre que Iniciativa diu que el govern amaga el fracàs d'Eurovegas.

Reunió del President de la Generalitat amb els partits que van defensar el pacte fiscal. Artur Mas es compromet a defensar íntegrament davant Rajoy el text aprovat pel Parlament de Catalunya.

"50 ombres", una trilogia eròtica, fenòmen editorial de l'estiu i de la tornada a la feina. Una novela eròtica escrita des del punt de vista femení atrapa dones de totes les edats.

Anna Tarrés sorpresa pel la decisió de la federació espanyola de natació, que no la renova com a entrenadora de l'equip de sincronitzada. Diu que li hauria agradat comunicar-ho personalment a l'equip i que no ha pogut fer-ho perquè li han comunicat quan encara és de vacances.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán