L'Informatiu: L'informatiu vespre - 05/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 05/01/12

05/01/2012 00:23:26
L'informatiu vespre - 05/01/12 L'informatiu vespre - 05/01/12
L'informatiu vespre - 05/01/12 00:23:26 05/01/2012
Sinopsis

El Consell de Ministres aprova noves reformes per fer front a la crisi . Es tracta, de mesures per controlar al frau fiscal i també per fer més difícil les operacions amb diner negre. Amb el paquet d'iniciatives anunciat avui l'executiu es proposa augmentar la recaptació més de 8 mil milions d'euros. També en aquest consell de Ministres ha quedat confirmat que el govern es proposa exercir un control previ dels presupostos de les autonomies. La mesura, que deixava caure primer en una entrevista el ministre d'economia i que confirmava avui la vicepresidenta del govern, ha provocat ja reaccions contraries a catalunya,començant pel govern de la Generalitat.

Els mossos investigan la mort d'una dona en un pis de Barcelona en el que podria ser el tercer cas de violència de gènere en una setmana. Avui ha estat detingut el marit de la dona morta dimarts a l'Atmella de Merola.

Representants de les comunitats senegalesa i gitana protagonitzen un acte d'entesa i dialeg per conjurar qualsevol enfrontament racial. Coincideixen en que el crim dimecres d'un noi senegalés al barri del Besos de Barcelona va ser un fet aillat.

La il.lusió per l'arrivada dels reis es viu de forma multitudinària a cada poble i a cada ciutat de Catalunya. A Barcelona i a Tarragona els reis han arrivat pel port i hores d'ara recorrent la ciutat en una màgica cavalcada que fa somiar els més petits. A Girona, als reis els acompanyen 350 ajudants, en una cavalcada que ha començat als jardins de Fora Murallla de la ciutat.

Milers de persones han omplert avui les grades del miniestadi per presenciar un entrenament del Barça. Grans i petits han pogut veure els seus ídols el dia després que l'equip deixés pràcticament sentenciada l'eliminatòria de Copa davant l'Osasuna.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán