L'Informatiu: L'informatiu vespre - (03/03/11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - (03/03/11)

03/03/2011 00:27:52
L'informatiu vespre - (03/03/11) L'informatiu vespre - (03/03/11)
L'informatiu vespre - (03/03/11) 00:27:52 03/03/2011
Sinopsis

Una gran explosió ha fet saltar l'alarma aquesta matinada a Barcelona. El fantasma d'una tragèdia causada per una fuita de gas s'ha passejat per la ment de tothom. Però, afortunadament, l'ensurt s'ha quedat en danys materials: tres pisos afectats, una setantena de persones desallotjades i tres ferits lleus per intoxicació de fum.

La Catalunya central, l'Alt camp, la Selva i el Vallès Oriental han estat algunes de les comarques que han vist avui caure la neu. Una nevada feble i que NO ha causat transtons importants en la vida dels ciutadans.

El president de la Generalitat es nega a acceptar les propostes de Madrid sobre l'estalvi energètic si les ha de pagar Catalunya. La darrera mesura és un "plà renove" dels neumàtics dels cotxes.

Un estudi de l'Hospital de la Vall d'Hebrón demostra els efectes positius d'un nou tractament sobre el càncer de mama amb metàstasi. El medicament augmenta un 20% la supervivència entre les pacients.

Guardiola continua rebent tractament per la seva hernia discal a l'hospital on va ingressar anit després de la important victòria del Barça a València. Messi amb el seu vint-i-setè gol va esvair la il.luisó del Madrid de veure una ensopegada blaugrana a un dels camp més complicats de la lliga

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán