L'Informatiu: L'informatiu vespre - 02/05/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 02/05/11

02/05/2011 00:29:08
L'informatiu vespre - 02/05/11 L'informatiu vespre - 02/05/11
L'informatiu vespre - 02/05/11 00:29:08 02/05/2011
Sinopsis

Un món més segur i millor sense ell. Aquesta ha estat la segona aparició dels president dels Estats Units pe referir-se a la mort d'Ossama Bin Laden. El pare de la xarxa terrorista d'Al Qaeda, ha estat abatut aquesta matinada per l'exèrcit nortamericà. El seu amagatall era una mansió propera a la capital del Pakistan. Davant dels dubtes internacionals, les proves d'ADN asseguren que el cos pertany al líder més buscat del món.

Zapatero es reunirà demà amb la ministra de defensa per estudiar com elevar els controls antiterroristes davant de possibles atacs. Els Estats Units ja han doblat les mesures de seguretat.

Nova tècnica contra l'obesitat mòrbida. Per primer cop al món l'Hospital de Bellvitge opera amb l'anomenada "plicació gàstrica". Enlloc de tallar l'estòmac, se li fa un plec.

Classe magistral del ballet rus a alumnes catalans. La companyia de dansa russa ha impartit una sessió a l'Institut del teatre. Giselle i el Llac dels Cignes estarà a Barcelona fins el proper 15 de maig.

El Barça s'entrena hores d'ara al Camp Nou per preparar la tornada de les semifinals de la Champions amb el Madrid. Guardiola comprovarà si Iniesta i Puyol s'han recuperat de les seves molèsties i podran jugar demà. D'altra banda, la Uefa ha desestimat la denúncia del Madrid contra 6 blaugranes acusats de fer teatre al Bernabéu.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán