L'Informatiu: L'informatiu vespre -  01/06/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu vespre - 01/06/11

01/06/2011 00:28:23
L'informatiu vespre -  01/06/11 L'informatiu vespre -  01/06/11
L'informatiu vespre - 01/06/11 00:28:23 01/06/2011
Sinopsis

VEREDICTE CAS TOUS. Corominas no culpable Decisió d'un jurat popular

Lluis Corominas, el gendre dels joiers Tous, ha estat declarat aquesta tarda NO culpable de la mort del lladre que,pressuntament, volia assaltar la casa de la familia. Un jurat popular ha considerat que diferents circumstàncies, com el fet que Corominas cregués que es trobaba davant d'una amenaça real, sèria i imminent, l'exculpen del tràgic fet que va protagonitzar la nit del 9 de desembre del 2006.

La supressió de successions. Aprovada avui al Parlament. Mas vol suport pels pressupostos

El govern de CiU, amb el suport del PP, aconsegueix aprovar al Parlament la rebaixa de l'impost de successions. A la cambra catalana, també avui, Artur Mas ha demanat responsabilitat a tots els grups parlamentaris per aprovar els pressupostos de la Generalitat

La càrrega dels Mossos. Puig diu que no dimiteix. Defensa l'actuació policial

El conseller d'Interior de la Generalitat diu davant del Parlament que no dimitirà per la càrrega dels mossos a la plaça Catalunya. Felip Puig afirma també que entre els indignats hi havia persones que van originar l'enfrontament.

La crisi del cogombre. La pagesia indignada. Demà reunió amb la ministra

El conseller d'agricultura es reuneix amb els representants del sector agrari català i diu que es demanaran compensacions per les falses alarmes sobre el cogombre. Demà els consellers de tot Espanya es reuniran amb la ministra per estudiar la situació.

Entre 2 i 3 mesos KO. Puyol es perdrà la pretemporada desprès de ser operat del genoll

Carles Puyol ha estat sotmès aquesta tarda a una artroscòpia al seu genoll esquerre. La intervenció ha estat un èxit i els metges asseguren que el capità del Barça s'estarà entre 2 i 3 mesos de baixa. Si s'acompleixen aquests pronòstics Puyol es perdria la pretemporada de l'equip tot i que ell ja ha dit que estarà recuperat abans.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán