L'Informatiu: L'informatiu migdia - 9/12/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 9/12/11

09/12/2011 00:25:39
L'informatiu migdia - 9/12/11 L'informatiu migdia - 9/12/11
L'informatiu migdia - 9/12/11 00:25:39 09/12/2011
Sinopsis

QUARTA REUNIÓ. Els sindicats demanen al Govern un canvi d'actitud

Els sindicats de la funció pública, que representen els 200 mil treballadors que té la Generalitat, no confien en arribar a un acord amb el govern si aquest no canvia d'actitud. Avui totes dues parts han représ les negociacions trencades divendres passat per les protestes dels empleats públics de presons davant la Model de Barcelona

El futur dividit d' Europa. Merkel i Sarkozy apleguen el suport d'una vintena de països, però no del Regne Unit

França i Alemanya no aconsegueixen adherir al Regne Unit a les noves mesures de disciplina fiscal. Aquesta matinada anunciaven un acord entre 23 dels 27 estats membres, entre ells Espanya, que reforça la Unió. Hongria, també rebutja adherir-s'hi, mentre Suècia i la República Txeca ho consultaran amb els seus parlaments.

Fibromiàlgia infantil. Pla pioner a Lleida per detectar aquesta síndrome i la fatiga crònica en adolescents

Pla pioner a Lleida per detectar la fatiga crònica i la fibromiàlgia en nens i adolescents. 6 instituts de la ciutat participen en el projecte, encapçalat per l'Hospital Santa Maria. Fatiga, problemes per fer esforços físics o el fracàs escolar són algunes de les senyals a les que hauran d'estar atents els professors.

Triple assassinat a Tarragona. Arrenca el judici contra un home acusat de matar la seva dona i els dos fills

Arrenca a Tarragona el judici contra un home acusat de matar la seva dona i els seus dos fills fa un any. La Fiscalia en demana l'absolució però que l'acusat compleixi 75 anys de reclusió en un centre psiquiàtric. Segons la fiscalia, en el moment dels fets l'acusat tenia símptomes d'esquizofrènia.La defensa demana que sigui absolt.

32 hores per al clàssic. Madrid i Barça es preparen per a un partit que pot obrir o tancar la Lliga

Només falten 32 hores per al Madrid-Barça que pot reduir distàncies al capdavant de la Lliga o deixar-la gairebé sentenciada. Guardiola i Mourinho segueixen decidint quins 11 aliniaran... Avui, el tècnic portuguès ha tornat a evitar els mitjans. Aitor Karanka ha tornat a fer la roda de premsa.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán