L'Informatiu: L'informatiu migdia - 5/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 5/01/12

05/01/2012 00:20:53
L'informatiu migdia - 5/01/12 L'informatiu migdia - 5/01/12
L'informatiu migdia - 5/01/12 00:20:53 05/01/2012
Sinopsis

LÍMITAR EL DÈFICIT. Economia vol controlar per llei els pressupostos autonòmics.

El Govern català qualifica d'intolerable que l'executiu central vulgui controlar per llei els pressupostos de les comunitats autònomes abans que siguin aprovats pels respectius parlaments.El Ministre d'Economia, Luis de Guindos, ho ha avançat en una entrevista al diari nordamericà Financial Times, on també culpa les 17 autonomies de bona part del dèficit espanyol.

Torna la calma. Les comunitats senegalesa i gitana del barri del Besòs compareixen juntes.

Torna la calma al barri del Besòs de Barcelona desprès de la mort per un tret d'un ciutadà senegalès. Avui les comunitats senegalesa i gitana han comparegunt juntes publicament per visualitzar que no estan enfrontades. Diuen que el que va passar dimarts a la nit va ser un fet aïllat. Continua el dispostiu de vigilància dels mossos d'esquadra.

Un costum que es manté. A Catalunya es vendran 850 mil tortells de Reis. Els preus es mantenen entre 18 i 30 euros.

El gremi de pastissers espera vendre aquest any 850 mil tortells de Reis, els mateixos que l'any passat. És el tercer any que els preus estan congelats. Costen entre 18 i 30 euros . Al costat dels típics de massapà cada vegada tenen més éxit els farcits de crema, nata o trufa.

Tot a punt per la cavalcada. Els Reis arriben a Barcelona per la 1 a partir de les 18,30h.

La nit de reis, la més màgica de l'any, la podreu seguir avui en directe a la primera de TVE. Un programa especial que començara a dos quarts de 7 de la tarda...des de la Cavalcada de Barcelona. La il.lusió que porten a tots els nens melcior Gaspar i Baltasar tindrà uns companys de viatge ben especials. Seran els personatges del canal infantil Clan que seguiran l'estel d'Orient i el convertiran en objecte d'una aventura en la que hi participaran cares conegudes

Alguns, per cert, pasaran pel camió de TVE.

Super Messi.Es recupera de la grip, juga mitja hora i encarrila l'eliminatòria amb 2 gols.

El Barça va encarrilar els vuitens de final de la Copa amb una contundent 4 a 0 davant l'Osasuna. Cesc va marcar els dos primers gols i Messi, que finalment va jugar tot i la grip, els altres dos. Els blaugrana aixequen passions i avui 13.000 aficionats han omplert el Miniestadi per veure'ls entrenar.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán