L'Informatiu: L'informatiu migdia (4-03-11) | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia (4-03-11)

04/03/2011 00:25:35
L'informatiu migdia (4-03-11) L'informatiu migdia (4-03-11)
L'informatiu migdia (4-03-11) 00:25:35 04/03/2011
Sinopsis

Els treballadors d'AENA anuncien una vaga de 24 hores per Dijous Sant.Per anar escalfant motors, més de 200 treballadors s'han concentrat, al matí, a l'aeroport del Prat contra la privatització dels aeroports. Els sindicats recomanen que qui hagi comprat bitllets per aquell dia, els canviï.

Dilluns ja no es podrà circular a més de 110 km/h en autopistes i autovies. Una mesura que segons el RACC tindrà poc impacte perquè només reduirà un 2% el consum de petroli. El pla d'estalvi energètic, que aprova avui el Consell de Ministres, inclou també un pla renove per als pneumàtics i canvis en l'enllumenat públic.

Joan Laporta està disposat a ser el número dos a les llistes de ERC a l'ajuntament de Barcelona. Diu que l'independestisme ha de sumar i no restar. Solidaritat Catalana li respon que Esquerra pacta amb el PSC i això no serveix el projecte de l'independentisme

El 80% de les persones que pateixen insomni pren algun tipus de fàrmac. En molts casos sense prescripció mèdica i de forma innecessària. Una teràpia, impulsada per la clínica de la son, ensenya als pacients hàbits per dormir de forma natural.

Guardiola estarà ingressat fins demà per l'hèrnia discal que té i aquest matí ha rebut la visita dels seus pares. El Reial Madrid torna a estar a 7 punts del Barça després de guanyar per 7 a 0 un Màlaga ple de suplents. Cristiano Ronaldo va fer un hat-trick però es va lesionar.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán