L'Informatiu: L'informatiu migdia - 28/03/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 28/03/11

28/03/2011 00:25:24
L'informatiu migdia - 28/03/11 L'informatiu migdia - 28/03/11
L'informatiu migdia - 28/03/11 00:25:24 28/03/2011
Sinopsis

Artur Mas posa el pacte fiscal com a condició per fer costat al futur govern de l'Estat. El president català creu que el pacte és urgent i i que s'ha de fer des de la raó i no des de les vísceres. En la seva presentació pública a Madrid després de les eleccions, Artur Mas ha demanat a Zapatero que aclareixi JA el seu futur.

Acaba el termini perquè bancs i caixes presentin al Banc d'España els plans per augmentar el seu capital. Catalunya Caixa i UNNIM, que no van passar els exàmens de solvència, crearan un banc però no sortiran a borsa. CatalunyaCaixa aposta pel FROB mentre que el consell d'administració d'Unnim aprovarà aquesta tarda l'estratègia de capitalització.

Els mossos d'esquadra detenen als 10 atracadors multireincidents més actius de Barcelona: acumulaven 257 arrestos. Els joves, d'entre 19 i 24 anys, actuaven de nit i utilitzaven,sobretot, el mètode de l'estrabada. La majoria de les víctimes eren turistes. Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs.

La consellera d'ensenyament demana a les escoles que reflexionin sobre com vestir de forma més igualitària. Rigau es mostra preocupada per l'obsessió dels alumnes per decidir què es posen, cada matí. Tot i axiò, diu, el govern no té previst cap normativa relativa als uniformes.

El Barça de bàsquet ja és a Atenes, on demà i dijous jugarà amb el Panathinaikós el tercer i quart partits dels quarts de final de l'Eurolliga. Els blaugrana han de guanyar com a mínim un dels dos duels si no volen acomiadar-se de la Final a quatre del Palau Sant Jordi

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán