L'Informatiu: L'informatiu migdia - 27/06/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 27/06/12

27/06/2012 00:25:38
L'informatiu migdia - 27/06/12 L'informatiu migdia - 27/06/12
L'informatiu migdia - 27/06/12 00:25:38 27/06/2012
Sinopsis

Ansiolitics, mucolitics, antiinflamatoris, llagrimes artificials, laxants, antidiarreics, protectors estomacals...són alguns dels 456 medicaments que el Ministeri de Sanitat proposarà treure de la llista dels que tenen finançament públic. La mesura, que permetria un estalvi de 440 milions d'euros, l'estudiaran aquesta tarda amb els consellers de sanitat de totes les comunitats autònomes. El Ministeri diu que es tracta de medicaments que es poden substituir facilment per altres més efectius, mentre que el conseller de Salut assegura que no en sabia res.

Mariano Rajoy assegura al Congrès que les mesures que ha impulsat permetran canviar el 75% de les participacions preferents en mans de particulars per productes amb més liquidesa i pel mateix valor nominal. A la mateixa sessió de control, el PSOE dona suport al govern davant la cimera Europea que comença demà.

El jutge que investiga el cas Urdangarin Jose Castro, ha tornat a Barcelona per pendre declaracions a una setantena de testimonis del cas Noos. Ho farà fins divendres. Aquest matí ja han declarat uns quants i també s'espera Joaquim Boixareu, que està citat com a imputat.

Els Mossos d'Esquadra desarticulen una banda que estafava empreses i clubs de futbol d'arreu de l'Estat. Es feien passar per intermediaris de xeics àrabs milionaris interessats a invertir en els seus negocis. Entre les víctimes hi ha els presidents del Getafe i del Palafrugell. Hi ha 7 detinguts.

Espanya i Portugal busquen aquest vespre a Donetsk una plaça a la final de l'Eurocopa. Vicente del Bosque mantindrà la filosofia de joc, però intentarà desactivar Cristiano Ronaldo amb moltes ajudes. La selecció espanyola ha superat les 4 semifinals que ha jugat fins ara.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán