L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 26/12/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 26/12/12

26/12/2012 00:21:17
L'Informatiu migdia - 26/12/12 L'Informatiu migdia - 26/12/12
L'Informatiu migdia - 26/12/12 00:21:17 26/12/2012
Sinopsis

Artur Mas enllesteix el nou govern al Palau de la Generalitat. Al llarg del matí es podria haver reunit amb Duran i Lleida i tot apunta que els democristians guanyaran pes a l'executiu amb tres consellers, un més dels que tenen ara. Set dels 11 consellers actuals tenen garantida la continuitat, tot i que alguns, com ara, Felip Puig podrien canviar de cartera. Francesc Homs i Andreu mas-Collell seran dos dels homes forts del nou executiu.

El Ministre d'Economia, Luis de Guindos, descarta rotundament una nova pujada de l'IVA l'any vinent i assegura que Espanya no necessita un rescat. Amb tot, deixa la porta oberta a poder demanar ,en un futur, ajut del banc Central Europeu per reduir despeses de finançament.

Passar les festes en una casa de colònies o un alberg és una opcció que guanya adeptes. És una alternativa econòmica, sobretot per a les famílies i colles d'amics , que permet disfrutar les celebracions en plena natura.La fundació catalana de l'esplai ha rebut per aquestes festes un 25% més de reserves.

Les estacions d'esquí del Pirineu lleidetà vendran 170 mil forfaits entre Nadal i Reis. L'ocupació hotelera superarà el 85% i els establiments que estan a peu de pista faran ple. La major part dels clients són catalans però gràcies als vols directes amb l'aeroport d'Alguaire també hi ha força esquiadors estrangers. Algunes estacions com la de Boi-Taull han rebaixat els preus.

Èxit de participació a la Sant Silvestre d'El Masnou. 2 mil 600 persones han corregut la cursa d'enguany pel passeig marítim del municipi maresmenc. El guanyador en la categoria absoluta ha estat Mohamed Benhmbarka i en la categoria femenina la més ràpida ha estat Jaqueline Martín.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán