L'Informatiu: L'informatiu migdia - 26/12/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 26/12/11

26/12/2011 00:19:47
L'informatiu migdia - 26/12/11 L'informatiu migdia - 26/12/11
L'informatiu migdia - 26/12/11 00:19:47 26/12/2011
Sinopsis

Divendres coneixerem les primers mesures econòmiques dirigides a sortir de la crisi. Així ho ha anunciat la vicepresidenta del govern central. Serà un primer decret que contempla, entre d'altres, la no reposició de cap funcionari a l'Administració. Això el mateix dia que el ministre d'economia ha confirmat que Espanya tornarà a entrar en recessió.

Dies frenètics a les rostisseries. Aquesta és l'època de l'any en què reben més comandes. Cada cop són més els que prefereixen comprar el dinar a fer-lo a casa. Els canalons són el producte estrella. Per molt altres l'opció és anar de restaurant. N'hi ha però que, per problemes de salut o elecció personal han d'adaptar els menus a les seves necessitats. És el cas de celíacs i vegetarians.

La meitat dels regals que farem aquestes festes els comprarem a través d'Internet. A la comoditat s'hi sumen els importants descomptes que fan, sobretot, els portals de compra col.lectiva. Plans d'oci, tractaments de bellesa i productes gastronòmics, són els més buscats. Enguany aquest comerç mourà 9mil milions d'euros a Espanya.

Els Lakers de Pau Gasol han debutat a la NBA amb una derrota davant dels Chicago Bulls. Una cistella de DERRICK ROUS a poc més de quatre segons del final, va fer que els 14 punt i els 8 rebots de Gasol no servissin de res. Aquesta matinada s'estrena Ricky Rubio amb els Timberwolves davant dels Oklahoma Tunders de Serge Ibaka.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán