L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 26/08/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 26/08/13

26/08/2013 00:23:52
L'Informatiu migdia - 26/08/13 L'Informatiu migdia - 26/08/13
L'Informatiu migdia - 26/08/13 00:23:52 26/08/2013
Sinopsis

L'activitat política torna amb força. El govern català reprèn l'activitat i demà celebrarà la primera reunió després de les vacances amb dos gran temes sobre la taula: l'ampliació de la pròrroga dels pressupostos i la decisió sobre si participarà a la cadena humana independentista de la Diada. Tot apunta que es donarà suport a l'acte pero que cada conseller escollirà si hi va o no... Mentrestant, creixen les discrepàncies al PSC... i el PP català decidirà dilluns vinent si participa a l'acte per la unitat d'Espanya del dia 11.

Els treballadors de les ambulàncies subcontractades per la Generalitat protesten contra la baixada de sou que se'ls aplica des de principis d'estiu com a conseqüència de la reducció del que Salut paga a les empreses. Al setembre els sindicats han convocat 4 dies de vaga.

El sector del cava confia en què aquest campanya segueixi creixent la xifra d'exportacions que permeten compensar la caiguda del mercat espanyol. L'any passat un 66 per cent de la producció es va vendre a l'estranger.

Donar la roba amb finalitats solidàries, intercanviar-la o la moda vintage són tres tendències que permeten donar una segona oportunitat a alló que ja no volem en el nostre armari. Cada català llença16 kilos de roba l'any.

El Barça es manté líder de la Lliga gràcies al gol d'Adriano a La Rosaleda, que va servir per guanyar el Màlaga. Sense Messi, els blaugrana van dominar, però no van sentenciar. Als minuts finals, el Barça va salvar els 3 punts gràcies a Víctor Valdés.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán