L'Informatiu: L'informatiu migdia - 26/03/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 26/03/12

26/03/2012 00:23:27
L'informatiu migdia - 26/03/12 L'informatiu migdia - 26/03/12
L'informatiu migdia - 26/03/12 00:23:27 26/03/2012
Sinopsis

Detinguts a Barcelona 2 alts càrrecs de la Generalitat i 3 empresaris per una presumpta trama de concessions d'estacions d'ITV a Catalunya. Se'ls acusa de falsetat documental i tràfic d'influències. La Guardia Civil ha fet les detencions en coordinació amb l'Agència Tributària, i han estat possibles gràcies a unes converses captades dins el cas campió.

Alimentària ha obert portes avui a Fira Barcelona. És una fira gastronòmica de referència mundial que se celebri cada 2 anys.

Caixabank es convertirà en el primer banc d'Espanya en volum d'actius. El seu consell d'administració i, també, el de Banca Cívica es reuneixen aquesta tarda per formalitzar-ne la fusió. A l'espera d'aquesta decisió, la Comissió Nacional del Mercat de Valors ha suspès cautelarment les cotitzacions en borsa de les dues entitats.

A Catalunya s'han celebrat 557 judicis amb jurat popular des que es va crear la institució, fa 16 anys. Fins ara només se n'han repetit 2, un a Barcelona fa 2 anys i l'altre a Girona el setembre passat. Si no prospera el recurs en contra que presentaran aquesta setmana , el judici al gendre dels joiers Tous, en seria el tercer.

Dani Alves és la gran novetat a la convocatòria per viatjar a Milà en una llista on hi ha jugadors del filial com Montoya, Muniesa i el porter Oier. També viatja Afellay, sense l'alta mèdica. L'equip italià afrontarà l'eliminatòria sense un dels seus millors defenses, el brasiler Thiago Silva, lesionat per un mes.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán