L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 25/08/14  | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 25/08/14

25/08/2014 00:25:02
L'Informatiu migdia - 25/08/14 L'Informatiu migdia - 25/08/14
L'Informatiu migdia - 25/08/14 00:25:02 25/08/2014
Sinopsis

 

Missatge contundent de Mariano Rajoy a la tornada de vacances sobre les intencions del govern català de convocar una consulta sobre el futur de Catalunya. Diu el president del govern que és un disbarat parlar de separació quan el món tendeix a processos de unió. No ha volgut valorar el dictamen del Consell de Garanties que avala la llei de consultes però sí que ha recordat que el Consell s'ha dividit. Tot aixó en una roda de premsa a Santiago amb la cancellera Merkel que li ha donat ple suport en la seva posició sobre Catalunya. 

El PP es querella contra 7 dels membres del grup de trabucaires de Cardedeu pels delictes d'assetjament i intimidació. El regidor popular d'aquesta localitat diu que durant les festes es van posar davant casa seva disparant i simulant un afusellament. El grup de trabucaires diu que no hi havia cap intencionalitat política i que es tracta d'una tradició.

L'ajuntament de Barcelona inicia les inspeccions per trobar apartaments turístics il.legals a la Barceloneta. Els pisos es trien de manera aleatòria i durant el matí molts estaven buits. Els veïns diuen que la mesura arriba tard i que no solucionarà la mala convivència amb els turistes.

Les pluges de juliol i agost afavoreixen que aquest sigui un estiu amb més mosquits de l'habitual... A les zones on més ha plogut, com a Girona, les consultes s'han incrementat fins a un 70%. Els serveis de prevenció recorden que és important evitar que quedi aigua embassada en petits recipients.

El nou Barça de Luis Enrique debuta a la Lliga amb una il·lusionant victòria contra l'Elx. Leo Messi va tornar a mostrar la seva millor versió. Va marcar dos gols i va córrer com el que més. L'altre protagonista va ser el jove Munir, que va ser titular i també va fer un gol. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán