L'Informatiu: L'informatiu migdia - 25/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 25/04/12

25/04/2012 00:26:21
L'informatiu migdia - 25/04/12 L'informatiu migdia - 25/04/12
L'informatiu migdia - 25/04/12 00:26:21 25/04/2012
Sinopsis

La possible intervenció de Catalunya CENTRA la sessió del control al Parlament. Una sessió en la que Artur Mas ha lamentat que el Govern espanyol culpi a les autonomies de tots els mals i no pagui els deutes amb Catalunya però sí que inteveixi a altres llocs. La presidenta del PP li demana que no jugui a la confrontació. El President ha aclarit perquè parla d'eleccions anticipades.

El Congrès tomba les 10 esmenes a la totalitat als pressupostos de l'estat. Els comptes tiraran endavant gràcies a la majoria absoluta del PP, i als vots dels 2 diputats d'UPN i de Foro Astúries. Convergència i Unió se suma a les acusacions contra el govern de manca de dialeg i Rajoy diu que la majoria aboluta és un valor postiu per a l'estabilitat.

Investigadors catalans, troben la molècula que fa servir el virus de la sida per entrar a les cèl·lules sanes i propagar-se pel cos. La troballa suposa un pas endavant per curar la malaltia però poden passar més de 10 anys.

Unes 2000 persones aspiren a cobrir les 150 vacants per treballar de dependents a les botigues de la Roca Village. Imprescindible experiència i parlar anglès o francès i també rus, xinès i àrab. El procès de selecció es fa entre avui i demà.

El Camp Nou viu la segona decepció en 4 dies amb l'eliminació del Barça de la Lliga de Campions. Els blaugrana ho van intentar tot per superar el mur defensiu del Chelsea. Un gol de Ramires i un altre de Torres, combinats amb un penal fallat per Messi, van deixar el Barça sense final.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán