L'Informatiu: L'informatiu migdia - 25/01/2013 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 25/01/2013

25/01/2013 00:25:28
L'informatiu migdia - 25/01/2013 L'informatiu migdia - 25/01/2013
L'informatiu migdia - 25/01/2013 00:25:28 25/01/2013
Sinopsis

OPERACIÓ A LLORET DE MAR

La Guàrdia Civil registra l'ajuntament i deté 4 persones en un cop contra la màfia russa

La Guàrdia Civil deté quatre persones a LLoret de Mar i registra la seu de l-ajuntament en el marc d-una operació de la fiscalia aticorrupció. Entre els detinguts hi ha un empresari rus propietari d-un centre comercial de la localitat, el seu pare i la seva secretaria, a més d'una arquitecte catalana. L'operació està relacionada amb la màfia russa que hauria aconseguit adjudicacions urbanístiques irregulars i blanquejat 56 milions d'eurUs.

Conseqüències de la declaració

EL GOVERN DEMANA UN INFORME JURÍDIC

El consell de ministres demana un informe a l'advocacia de l'estat sobre les conseqüències jurídiques que pot tenir NO recórrer ara declaració de sobirania aprovada pel Parlament...Per l'executiu espanyol, no té cap valor jurídic però es vol assegurar que NO es pugui utilitzar en un futur com a suport d' altres accions.

El Pla Prepara, prorrogat

FINS QUE L'ATUR BAIXI PER SOTA DEL 20%

El Govern prorroga el programa d'ajuts de 400 i 450 euros pels aturats que NO cobren cap prestació fins que l'atur baixi per sota del 20%. Cada desocupat podrà cobrar el Pla Prepara una vegada i per un període de sis mesos.

Alerta a l'escola

UNA APLICACIÓ DIFON RUMORS ANÒNIMS

19 escoles concertades catalanes activen un protocol per controlar l'ús que alumnes fan de l'aplició Gossip, que permet difondre rumors i crítiques des de l'anonimat...Una situació que provoca conflictes.... L'empresa creadora reconeix que se'n fa un mal ús i el mes vinent la restringiran a majors d'edat.

Piconadora blaugrana

GUANYA A MÀLAGA I JUGARÀ AMB EL MADRID

El Barça s'enfrontarà el Reial Madrid a semifinals de la Copa del Rei després de guanyar a Màlaga per 2 a 4. Pedro i Piqué van avançar els blaugrana... els andalusos van igualar el partit... però Iniesta i Messi van sentenciar la classificació a l'últim quart d'hora.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán