L'Informatiu: L'informatiu migdia - 25/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 25/01/12

25/01/2012 00:25:53
L'informatiu migdia - 25/01/12 L'informatiu migdia - 25/01/12
L'informatiu migdia - 25/01/12 00:25:53 25/01/2012
Sinopsis

REFORMA DE LA JUSTÍCIA

Gallardón al Congrés

EL GOVERN ESTUDIA LA CADENA PERPETUA REVISABLE

El Govern central estudia tornar a introduir la pena de cadena perpètua revisable en casos excepcionals. Ho ha anunciat el Minsitre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón en la seva primera compareixença al Congrès dels Diputats. També ha anunciat la reforma de l'actual llei de l'avortament per tal que les menors que vulguin avortar hagin de tenir pemís dels pares. I la proposta d'investigar i jutjar conjuntament els menors que delinqueixin amb un adult.

Càrrega de pl.Catalunya

CAP MOSSO ES VA EXCEDIR, SEGONS EL DIRECTOR

El director general dels mossos d'esquadra, Manel Prat, declara davant el jutge que CAP policia es va excedir en el desallojament de la Plaça de Catalunya el 27 de maig. Reitera que l'objectiu de l'operació era netejar la plaça. Prat assumeix tota la responsabilitat de l'operació i diu que l'ordre de disparar pilotes de goma la va donar personalment.

Intervenció al Port

INTERCEPTAT MIG MILIÓ DE PAQUETS DE TABAC

La Guàrdia Civil i l'Agència Tributària intervenen mig milió de paquets de tabac de contraban al Port de Barcelona . La mercaderia viatjava en un contenidor procedent de Tailàndia i el seu destí final era el litoral llevantí. Segons la policia,

el preu final del tabac al mercat hauria superat el milió d'euros.

Dolços plens de fantasia

CUPCAKES, L'ÚLTIMA MODA EN PASTISSERIA

És l'última moda en pastisseria. Són els "cupcakes". Dolços de colors, textures i formes impossibles que triomfen des de fa gairebé un segle a la cuina nordamericana i que ara s'han posat de moda a casa nostra. Uns pastissos que revolucionen comerços, webs i blogs i que alguns han convertit en la seva feina.

Barça-Madrid, amb Pepe

CLÀSSIC AL CAMP NOU PER SEGUIR VIUS A LA COPA

Eliminació dolorosa

L'ESPANYOL CAU CONTRA EL MIRANDÉS AL TEMPS AFEGIT

L'Espanyol diu adéu a la Copa del Rei de la pitjor forma possible. Va perdre contra el Mirandés de la Segona B, amb un gol al temps afegit i oferint una imatge molt pobra. L'altra cara de la moneda és l'equip castellà, nova icona de la força del futbol modest.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán