L'Informatiu: L'informatiu migdia - 24/04/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 24/04/12

24/04/2012 00:26:08
L'informatiu migdia - 24/04/12 L'informatiu migdia - 24/04/12
L'informatiu migdia - 24/04/12 00:26:08 24/04/2012
Sinopsis

Al Congrès el debat de les 10 esmenes a la totalitat dels pressupostos de l'estat. A més del PSOE, n'han presentat CiU, ERC i Iniciativa. El Ministre d'Hisenda insisteix que l'objectiu prioritari és controlar el dèficit; i alerta sobre la viabilitat financera d'algunes comunitats. La primera quizena de maig els governs autonòmics hauran d'explicar com adaptaran els seus comptes als pressupostos de l'Estat.

Només podran ser atesos d'urgència per malaltia greu o accident. També s'assistirà les embarassades durant el part i post-part i els menors de 18 anys. El decret que publica avui el BOE preveu que els usuaris de la sanitat pública paguin més per les pròtesis, els productes dietètics i el transport sanitari no urgent.

El sicari que presumptament va assassinar per encàrreg el director del Centre Internacional de Convencions de Barcelona, ha reconegut els fets. El presumpte cervell és un subordinat de la víctima, que suposadament anava a ser acomiadat. La defensa assegura que només volia espantar-lo.

La necessitat d'estalviar obliga alguns municipis de Tarragona a reduir la vigilància a la platja. A Creixell no tindran cap dels tres socorristes que contractaven cada any. Al Vendrell i Torredembarra reduiran les hores de vigilància i les adaptaran a l'afluència de banyistes i, a Tarragona, renegocien el contracte per estalviar un 6%.

El Barça ha de remuntar l'1 a 0 de l'anada en un partit que podreu seguir en directe, aquí, a la 1 de TVE... L'escenari? El Camp Nou - que espera viure una d'aquelles nit màgiques i on, aquest matí, s'hi ha entrenat el Barça.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán