L'Informatiu: L'informatiu migdia - 22/02/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 22/02/12

22/02/2012 00:25:29
L'informatiu migdia - 22/02/12 L'informatiu migdia - 22/02/12
L'informatiu migdia - 22/02/12 00:25:29 22/02/2012
Sinopsis

El president de la Generalitat diu que Barcelona es troba en desavantatge davant Madrid per acollir el projecte de ciutat del joc conegut com EUROVEGAS, però assegura que ajudaria a convertir Barcelona en la primera destinació turística d'Europa. Ho ha dit al parlament l'endemà de l'entrevistar-se, al palau de la generalitat, amb l'impulsor del projecte. El complex es podria construir en uns terrenys de Viladecans , molt propers a l'aeroport.

El ministre d'Economia anuncia al Congrés que permetrà la dació en pagament, és a dir, donar la casa al banc per cancel·lar la hipoteca, en els casos de famílies amb tots els components a l'atur i sense ingressos. La mesura forma part d'un decàleg de bones pràctiques que vol aprovar el govern.

Més de 10mil taxistes de l'area metropolitana de barcelona voten en referèndum les mesures per reduir el nombre de vehicles que coincideixen treballant al carrer. Entre les solucions que es contemplen hi ha fer més festius i limitar les hores de treball.

40 empreses nacionals i internacionals busquen treballadors entre 700 estudiants brillants... Una iniciativa els posa en contacte avui i demà a Sant Cugat. Els joves podran treballar aqui o l'estranger i han de tenir un alt nivell de formació i idiomes.

Dani Alves diu estar convençut que Pep Guardiola seguirà com a entrenador del Barça. El brasiler creu que el tècnic està esperant el moment oportú per fer-ho públic i que si finalment marxès seria una sorpresa perquè sense ell no són ningú.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán