L'Informatiu: L'informatiu migdia - 21/10/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 21/10/11

21/10/2011 00:25:47
L'informatiu migdia - 21/10/11 L'informatiu migdia - 21/10/11
L'informatiu migdia - 21/10/11 00:25:47 21/10/2011
Sinopsis

Les forces polítiques coincideixen que som davant el principi de la fi però que, ara, comença la feina més complexa... L'endemà de l'anunci d'ETA de deixar l'activitat armada, el Govern Central assegura que no hi ha hagut ni hi haurà contrapartides polítiques... I el govern basc reconeix que caldrà parlar, també, amb l'esquerra abertzale que, avui, ha recordat que el comunicat d'ETA no tanca el conflicte polític. Pel ministre de l'Interior ETA ha estat derrotada gràcies a la feina de les forces de seguretat.

L'associació catalana de víctimes del terrorisme se sent defrauda per anunci perquè no inclou la dissolució de la banda ni el lliurament de les armes. La majòria de víctimes troben a faltar que els terroristes no els demanin perdó... La família li d'Ernest Lluch diu que no és moment per a la rancúnia.

Continuen sense saber-se les circumstàncies exactes de la mort de Moammar al-Gadaffi. En els vídeos difosos es veu al dictador libi ferit però encara amb vida quan va ser capturat i després amb un tret al cap. L'ONU ja ha demanat que s'investiguin els fets. L'enterrament, previst per avui, s'ha ajornat fins decidir-hi la ubicació.

Cau fins a un 40% la recollida de roba de segona mà. Les entitats que treballen en aquest sector denuncien que els hi roben molta roba dels contenidors que tenen al carrer. A això s'afegeix els estralls que la crisi està fent en les economies familiars i que provoca que se'n facin menys donacions. El 90% de la roba usada es llença a les escombreries.

Cesc Fàbregas ha rebut aquest matí l'alta mèdica desprès de prop de 3 setmanes de baixa. El migcampista podria reaparèixer, demà, al partit de Lliga que el Barça juga contra el Sevilla al Camp Nou. Alexis i Piqué segueixen al marge del grup.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán