L'Informatiu: L'informatiu migdia - 18/10/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 18/10/12

18/10/2012 00:18:02
L'informatiu migdia - 18/10/12 L'informatiu migdia - 18/10/12
L'informatiu migdia - 18/10/12 00:18:02 18/10/2012
Sinopsis

Les obres de la línia d'alta velocitat que han de connectar Barcelona amb Figueres estaràn enllestides a finals d'any. Ho ha dit el president d'ADIF que avui les ha visitat. Tot i això NO ha confirmat si el trens circularan per aquest tram abans de l'abril de 2013 ,quan està previst connectar la capital catalana amb la frontera francesa. Ja hi ha tres trens circulant en proves entre Girona i Figueres. CÀMERA HBon dia! I avui, a les mines de sal de Súria, ha començat a construir-se una de les obres d'enginyeria més importants fetes mai fins ara a Espanya.

El volum de crèdits impagats bat un rècord històric a l'agost. La morositat de particulars i empreses amb bancs i caixes va superar el 10%. En molts casos es tracta d'hipoteques. Només a Catalunya cada dia 20 famílies perden la casa perquè no la poden pagar, d'aquestes 8 de cada 10 viu a Barcelona. Per això l'ajuntament els oferirà pisos perquè hi puguin viure un temps.

Els estudiants de secundària dels instituts públics fan la tercera i última jornada de vaga. Protesten contra les retallades de la generalitat i contra la reforma educativa que prepara el govern central. La Federació d'asssociacions de pares i mares els ha donat suport demanant les families que no portin els nois a classe.

Als setzens de final de la Copa del Rei, el Llagostera, que somiava enfrontar-se amb Barça o Madrid, es creuarà amb el València. Els blaugrana, amb l'Alabès i no es trobarien amb els blancs fins a semifinals. A l'Espanyol li ha tocat el Sevilla.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán