L'Informatiu: L'informatiu migdia - 17/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 17/01/12

17/01/2012 00:25:52
L'informatiu migdia - 17/01/12 L'informatiu migdia - 17/01/12
L'informatiu migdia - 17/01/12 00:25:52 17/01/2012
Sinopsis

Andreu Mas Colell ha explicat que està d'acord amb les polítiques d'austeritat. Demana però que les comunitats autònomes es puguin endeutar per obtenir liquidesa. Damunt la taula els 759 milions d'euros que l'estat deu a la Generalitat més el 1.450 milions del fons de competitivitat de l'any passat . Aquesta tarda Montoro es reuneix amb els representants de totes les Comunitats Autònomes i és previst que parlin sobre les possibles sancions que hauran de pagar les que no compleixen.

Augmenten les sospites de què el capità del "Costa Concòrdia" va abandonar el vaixell abans que els passatgers. "El corriere de la Sera" publica avui extractes d'unes converses que demostrarien que Schettino, que avui declara davant el jutge, va fingir estar a bord de la nou quan ja l'havia abandonada. Mentrestant el balanç de víctimes s'eleva a 7 morts i 29 desapareguts.

La Plaça de les Glòries de Barcelona es convertirà en 2 anys en un gran parc urbà pla de 140mil metres quadrats. El consistori ha presentat avui el nou projecte que preveu un túnel per als vehicles que circulen per la Gran Via i la construcció de 3 edificis per a equipaments i habitatges.

La Myosina 1 té un paper determinant en el desenvolupament dels tumors colorectals. Ho han descobert investigadors de la Vall D'Hebron que apunten que els pacients amb nivells alts d'aquesta proteïna sobreviuen més anys. La troballa permetrà determinar quins pacients tenen més possibilitat de recaiguda i el tractament a seguir.

El clàssic de Copa de demà al Santiago Bernabéu està tenint la prèvia més calmada dels darrers temps. Avui José Mourinho sí ha atès els mitjans però s'ha mostrat molt tranquil, no ha volgut entrar en cap polèmica i tampoc ha volgut donar pistes sobre l'estat de Pepe i Di María.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán