L'Informatiu: L'informatiu migdia - 16/09/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 16/09/11

16/09/2011 00:23:53
L'informatiu migdia - 16/09/11 L'informatiu migdia - 16/09/11
L'informatiu migdia - 16/09/11 00:23:53 16/09/2011
Sinopsis

Defensa conjunta de Catalunya, País Valencià i Múrcia pel corredor ferroviari del mediterrani. Els presidents Artur Mas, Alberto Fabra i Ramón Luis Valcárcel s'han reunit avui al Palau de la Generalitat i han definit aquesta infraestructura com a estratègica per al desenvolupament econòmic de l'Estat. Per això han demanant al govern espanyol que la prioritzi per sobre de la de l'eix central que passaria per Madrid.

El govern atura temporalment les obres del tram central de la Línia 9 del metro que travessa la part nord de Barcelona. Ho fa, diu, per manca de finançament. La línia 9 ha de ser la més llarga d'Europa hi ha de connectar els municpis de la banda del Besòs amb el Llobregat fins arribar a l'Aeroport.

Els ministres d'economia de l'eurozona i el secretari del tresor del Estats Units es reuneixen a Polònia per mirar de desbloquejar el segon rescat a Grècia i enviar un missatge de tranquil.litat als mercats. La vicepresidenta Elena Salgado ha assegurat que l'economia espanyola no té cap problema específic més enllà de constatar les tensions sobre el deute els últims mesos.

Dispositiu especial dels mossos d'esquadra per evitar els furts a les Fotns de Montjuic de Barcelona. Un dels punts on més operen els carteristes per la presència de turistes. Els agents han identificat una cinquantena de persones. La majoria, reincidents.

El Barça prepara el partit de demà contra l'Osasuna amb els 18 jugadors del primer equip disponibles més Espinosa, Lobato i Muniesa del filial. Després dels dos últims empats, Guardiola diu que mai ha promès títols i que el més normal seria que aquesta temporada no en guanyin cap.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán