L'Informatiu: L'informatiu migdia - 16/08/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 16/08/11

16/08/2011 00:15:50
L'informatiu migdia - 16/08/11 L'informatiu migdia - 16/08/11
L'informatiu migdia - 16/08/11 00:15:50 16/08/2011
Sinopsis

Les dades del PIB del segon trimestre, amb un creixement del 0,2% confirmen que la recuperació econòmica a Espanya va més lenta del previst. També a Europa l'economia funciona a ralentí, avui hem sabut que Alemanya només ha crescut d'una dècima. La notícia positiva és que Espanya ha col.locat una nova emissió de lletres sense problemes i pagant un interès inferior al d'emissions anteriors.

PSC, Iniciativa i Esquerra acusen al Govern de voler estalviar amb els desafavorits pels canvis en el pagament de la renda mínima d'inserció i demanen la compareixença dels consellers de Benestar Social i Empresa i ocupació. El Govern diu que si no haguessin pres mesures contra el frau l'octubre ja no hauria cobrat ningú. A Catalunya un 28% de les 34 mil persones que cobren aquest ajut el podrien perdre.

Les festes de Gràcia arrenquen amb éxit de participació. Tot i la crisi, enguany han guarnit 19 carrers, dos més que l'any passat i han programat més de 600 activitats per a tots els públics. Els organitzadors posen l'accent en les activitats diurnes, sense renunciar als concerts.

La companyia Trànsit Dansa ret homenatge al desaparegut barri barceloní del Somorostro. L'espectacle lloa la bellesa que també pot sorgir de la misèria... i recorda Carmen Amaya, la bailaora que va nèixer entre barraques.

Les taquilles del Camp Nou venen a bon ritme les prop de 10 mil entrades que queden per al Barça-Madrid de demà que decideix el primer títol de la temporada. L'afició blaugrana és optimista de cara a un partit que pot significar el debut de Cesc en un centre del camp amb moltes possibilitats.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán