L'Informatiu: L'informatiu migdia - 16/03/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 16/03/11

16/03/2011 00:28:43
L'informatiu migdia - 16/03/11 L'informatiu migdia - 16/03/11
L'informatiu migdia - 16/03/11 00:28:43 16/03/2011
Sinopsis

Lluita per refredar Fukushima. Suspesa l'operació aèria per ruixar el reactor per la radiació. Les autoritats japoneses continuen treballant desesperadament per refredar els reactors de Fukushima. Ho han intentat des de l'aire però els alts nivells de radiació han obligat a retirar els helicòpters. A aquesta hora no està clar si han tornat a la central els treballadors evacuats per l'augment dels índex de radiació. L'emperador Akihito ha dit a la televisió que està molt preocupat per la situació.

AENA i els sindicats arriben a un principi d'acord per desconvocar la vaga als aeroports durant Setmana Santa i l'estiu. Ha estat després de 17 hores de reunió. Segons els preacord, que hauran de ratificar els treballadors, es mantindrian els llocs de treball i els contractes eventuals es convertiran en fixes.

Operació contra el tràfic de dones a Lleida. La policia deté una trentena de persones, entre les quals, els presumptes responsables de la banda i algunes joves que procedien de països de l'antiga Unió soviètica. Les captaven amb falses promeses de treball. L'operació s'ha dut a terme de matinada i l'ha seguit, en exclusiva, TVE.

El segon temporal de llevant en 4 dies deixa sense sorra les platges del Maresme. La part positiva la trobem als pantans. Feia 13 anys que no es veia aquesta imatge de l'embassament de Susqueda vessant. Els de Sau i Boadella també estan al 100% de la seva capacitat i això obliga a dessembassar

Eric Abidal té un tumor al fetge i demà l'operaran a l'Hospital Clínic. La notícia ha conmocionat el vestidor del Barça i el món del futbol. Cristiano Ronaldo, Forlán o Cesc ja li han donat suport a través de les xarxes socials. Un dels capitans blaugrana, Xavi ha dit que Abidal es troba bé de moral i que fins i tot els ha animat a ells

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán