L'Informatiu: L'informatiu migdia - 15/12/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 15/12/11

15/12/2011 00:25:06
L'informatiu migdia - 15/12/11 L'informatiu migdia - 15/12/11
L'informatiu migdia - 15/12/11 00:25:06 15/12/2011
Sinopsis

El govern ajorna, com a mínim, fins el gener el pagament del 20% de la paga extra de Nadal de tots els treballadors del sector públic de la Generalitat. Garanteix que el dia 21 de desembre cobraran el sou sencer i, una setmana després, el 80% de la paga extra. El Conseller d'Ecomomia també ha anunciat que, avui, han presentat el requeriment contra el govern central.

Els sindicats abandonen la reunió de la mesa de la funció pública que s'ha reunit a primera hora del matí. Consideren indignant que el Conseller d'Economia hagi explicat primer als mitjans de comunicació que als treballadors les noves retallades. Han maxat fins la Plaça de Sant Jaume per assistir a la roda de premsa però els ho han impedit.

El risc de patir un accident a les carreteres catalanes s'ha reduït més d'un 6% en els últims tres anys. Tot i això, encara hi ha 747 quilòmetres on el risc segueix sent alt o molt alt. És el cas de la BV-1433 entre l'Ametlla del Vallès i Llerona, considerada la més perillosa de la xarxa viària catalana. Lleida és la demarcació amb més trams negres.

Són les postals nadalenques en forma de sopa de lletres que veïns i comerciants del Raval han enviat a l'alcalde de Barcelona. En elles denuncien els problemes que pateix el barri com ara la prostitució, l'incivisme o la inseguretat i demanen que s'actui. Desde l'ajuntament asseguren que la seguretat ha augmentat i que les brigades de neteja passen més sovint.

El Barça jugarà diumenge la final del Mundial de clubs contra el Santos. Els blaugrana han superat aquest migdia l'Al Sadd de Qatar per 4 a 0 amb dos gols d'Adriano, un de Keita i un altre de Maxwell. La notícia negativa ha estat la lesió de David Villa. S'ha trencat la tíbia de la cama esquerra i es pot perdre el que resta de temporada.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán