L'Informatiu: L'informatiu migdia - 14/03/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 14/03/11

14/03/2011 00:25:08
L'informatiu migdia - 14/03/11 L'informatiu migdia - 14/03/11
L'informatiu migdia - 14/03/11 00:25:08 14/03/2011
Sinopsis

Una segona explosió a la central nuclear de Fukushima ha tornat a disparar aquest matí les alarmes al Japó. La deflagració ha fet 11 ferits. Més de 80 mil persones han estat evacuades.Mentrestant la xifra de morts es multiplica després que s'hagin trobat més de 2mil persones mortes a la província de Miyagi. Hi ha problemes d'abastiment als supermercats i milions de cases estan sense llum, aigua i gas

L'alarma nuclear al Japó reobre el debat sobre la seguretat de les centrals nuclears. A Brussel.les, els ministres de medi ambient dels 27 estudien reforçar la seguretat de les seves centrals. Salgado diu que no s'ha de pendre cap decisió precipitada per un cas concret i els ecologistes insisteixen que s'han de tancar perquè la seva perillossitat ha quedat demostrada.

Un de cada quatre catalans i catalanes no tolera la immigració. La meitat considera la immigració com el tercer problema del país, per darrera de l'atur i la situació econòmica i prop del 70% consideren que els immigrants reben tracte de favor. És el que es desprén de l'última enquesta d'estudis d'opinió ..

L'ús excessiu de les noves tecnologies pot perjudicar la salut. De fet, el 30% de les persones que utilitzen l'ordinador a diari pateix alguna patologia física, sobretot dolors musculars... Mals que es poden cronificar i que causen el 35% de les baixes laborals.

El Barça torna a tenir el Madrid a 5 punts després d'empatar a Sevilla. Els blaugrana van fer mèrits per guanyar, però es van topar amb l'àrbitre, que va anul.lar un gol a Messi, i amb el pals. Bojan va avançar l'equip de Guardiola, però Navas va marcar l'un a un.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán