L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 13/12/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 13/12/12

13/12/2012 00:24:57
L'Informatiu migdia - 13/12/12 L'Informatiu migdia - 13/12/12
L'Informatiu migdia - 13/12/12 00:24:57 13/12/2012
Sinopsis

Felip Puig reconeix que va faltar a la veritat en la seva anterior compareixença per explicar l'actuació policial el dia de la vaga general. El Conseller d'Interior acepta que desconeixia un informe que diu que es va disparar almenys un projectil a la zona on Ester Quintana va perdre un ull. Puig ha acceptat la dimissió del comissari que no li va fer arribar aquest document.

El Congrés aprova avui el decret del Govern per no revaloritzar les pensions d'aquest any segons l'IPC del novembre i de limitar la revalorització de les de l'any vinent a un 1% amb caràcter general i a un 2% per als que cobrin menys de 1.000 euros. Pràcticament tots els partits han anunciat un recurs d'inconstitucionalitat per reclamar que els pensionistes no perdin aquest dret consolidat.

Neix a l'Hospital Sant Pau de Barcelona la primera associació de l'Estat formada per familiars i amics de persones que s'han suïcidat. Volen així donar visibilitat a un tema sovint silenciat. El suïcidi és la primera causa de mort violenta entre els catalans de 30 a 44 anys.

La popular administració de Loteria "Gato Negro" de Barcelona fa 100 anys. I ho celebra amb llargues cues a la porta i a la safata del correu electrònic... La irrupció de les noves tecnologies és el canvi més rellevant en aquest negoci centenari que ha passat de generació en generació i que ha repartit centenars de premis.

El Barça encarrila l'eliminatòria de Copa amb el Còrdova amb dos gols de Leo Messi. L'argentí, que ja en suma 88 aquest any, va frenar l'empenta de sortida de l'equip andalús. El Reial Madrid, en canvi, haurà de remuntar després de perdre amb el Celta de Vigo per 2 a 1.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán