L'Informatiu: L'informatiu migdia - 13/09/11 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 13/09/11

13/09/2011 00:23:36
L'informatiu migdia - 13/09/11 L'informatiu migdia - 13/09/11
L'informatiu migdia - 13/09/11 00:23:36 13/09/2011
Sinopsis

Les borses europees tornen als números vermells, després d'obrir a l'alça, pels dubtes sobre la situació econòmica a Grècia. Això l'endemà d'una jornada negra als principals parquets europeus. Hores d'ara les pèrdues volten l'1%. És el cas de l'IBEX 35, el principal índex de referència a Espanya. La cancellera alemanya Angela Merkel ha demanat que es deixi d'especular sobre la solvència a Grècia i ha assegurat que el país no farà fallida. I els preus van pujar a l'agost d'una dècima a Catalunya i la inflació se situa ara a nivell de desembre de l'any passat.

Els alumnes que dormen menys de 9 hores al dia rendeixen menys a l'escola i això podria estar al darrera del fracàs escolar. Per primer cop un estudi demostra la relació entre la falta d'hores de són i un mal resultat acadèmic per la incidència negativa que té en la concentració i l'atenció dels alumnes.

I un altre estudi en aquest cas de l'ICO i de l'Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge demostra que les dones que utilitzen el DIU tenen la meitat de risc de patir un càncer d'úter. L'ús continuat d'aquest mètode anticonceptiu pot evitar que el virus del papil.loma humà, causant de la malaltia, es desenvolupi.

Més de 1.400 catalans superen els 100 anys. En la última década, la població centenària s'ha duplicat. Quatre de cada cinc, són dones. Al darrera d'aquesta dada hi ha la genètica. Però segons els experts les dones tenen uns hàbits més saludables i es cuiden més.

A per la cinquena Champions. El Barça debuta a la competició davant un Milan sense Ibrahimovic.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán