L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 13/06/13 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 13/06/13

13/06/2013 00:25:18
L'Informatiu migdia - 13/06/13 L'Informatiu migdia - 13/06/13
L'Informatiu migdia - 13/06/13 00:25:18 13/06/2013
Sinopsis

Pere Navarro torna a sacsejar el debat polític al proposar l'eliminació del concert econòmic del País Basc i Navarra. Pel líder del PSC és un model de finançament que implica un privilegi que no cabria en una reforma constitucional. Des de les dues comunitats ja li han demanat una rectificació i li recorden que no és cap privilegi sino un dret reconegut per la Constitució. També la número 2 del PSOE, Elena Valenciano, ha dit que no està d'acord amb Navarro.

L'argentí manté la seva agenda amb la seva selecció després de conèixer que la fiscalia l'investiga per una presumpta evasió d'impostos. Una notícia que trascendeix l'àmbit esportiu: el govern espanyol i els grups polítics han recordat que la llei és igual per tothom i, també, la presumpció d'innocència.

La plantada de Convergencia i Unió, el PNB i els grups d'esquerra obliga a suspendre la reunió que el PP i el PSOE havien previst per ampliar l'acord sobre la posició espanyola al proper Consell Europeu. Els nacionalistes catalans no descarten sumar-s'hi més endavant.

Satisfacció entre els clients del BBVA després que l'entitat hagi decidit acabar amb la clàusula terra que aplicava a mig milió d'hipoteques. Ara lamenten que no tingui efectes retroactius i que només s'apliqui des del 9 de maig.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán