L'Informatiu: L'informatiu migdia - 13/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 13/01/12

13/01/2012 00:24:56
L'informatiu migdia - 13/01/12 L'informatiu migdia - 13/01/12
L'informatiu migdia - 13/01/12 00:24:56 13/01/2012
Sinopsis

Nou pols dels funcionaris de presons al departament de justícia. Des d'aquest matí els treballadors bloquegen els accesos a cinc presons catalanes. Justícia condiciona la represa de les negociacions, trencades anit, a la finalització de la protesta. Però els funcionari afirmen que no l'abandonaran fins que no comenci la reunió prevista. Serveis Penitenciaris diu que la seguretat de les presons no està garantida.

El Consell de Ministres estudia avui la nova llei que ha de fixar el sostre de despesa de totes les administracions i establirà possibles sancions a les comunitats autònomes que gastin més del previst. El control previ dels pressupostos autonòmics, sembla que no tirarà endavant. El Conseller d'Economia, Andreu Mas -Colell diu que cal assegurar que les Comunitats Autònomes tinguin accés al crèdit.

Acaba el termini inicial fixat pel govern perquè sindicats i patronal pactin la reforma laboral que acaba sense acord. Avui el consell de ministres començarà a estudiar l'informe sobre el punt en què es troben les negociacions. Si no hi ha cap canvi, l'executiu aprovarà la reforma laboral abans de març.

14 graus sota zero. És la temperatura que marquen els termòmetres d'alguns municipis de la Cerdanya des de fa una setmana. Temperatures gèlides però a la que estan habituats els habitants de la zona. Tot i les baixíssimes temperatures la neu no fa acte de presència.

El Barça i el Reial Madrid es creuaran als quarts de final de la Copa del Rei. Els de Guardiola van certificar anit a Pamplona la seva classificació en guanyar l'Osasuna per dos a un. Els blaugrana però es queden sense Fontàs, per una greu lesió al genoll, i Pedro, per unes molèsties musculars.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán