L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 11/04/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 11/04/14

11/04/2014 00:28:06
L'Informatiu migdia - 11/04/14 L'Informatiu migdia - 11/04/14
L'Informatiu migdia - 11/04/14 00:28:06 11/04/2014
Sinopsis

 

Arranca l'èxode de Setmana Santa. Tot i que el gruix de les vacances comença a partir de dijous vinent, algunsja les gaudeixen des d'avui mateix. A les carreteres s'espera que entre avui i demà surtin de l'àrea de Barcelona mig milió de vehicles. De fet, a l'aeroport del Prat avui és el dia amb més moviments de tota l'operació sortida i a Sants, Renfe també ha ampliat la xifra de combois amb destí al sud d'Espanya 

i al litoral. Barcelona, és un dels destins favorits i fregarà l'ocupació plena. 

Artur Mas ratifica en dues entrevista a mitjans de comunicació francesos el seu full de ruta. Diu que al setembre estarà llesta la llei per fer una consulta sense valor jurídic i que si NO hi ha una altra possibilitat tranformarà les eleccions autonòmiques en un referèndum.

Condemnat a 59 anys de presó l'home que va matar als pares i a la neboda de la seva ex parella al barri de la Sagrada Família de Barcelona. La sentència considera que els assassinats van ser una venjança cruel. 

Els catalans llegim un 3 per cent més que l'any passat però la compra de llibres ha caigut un 4%. Ho diu l'estudi d'hàbits de lectura del gremi d'editors, que posa de manifest el boom de la lectura en format digital, que s'ha triplicat.

El Barça juga a demà a Granada amb l'objectiu de passar pàgina a l'eliminació de la Champions. Martino qualifica el partit com a trascendental per a les aspiracions al títol de lliga. Els blaugrana viatjaran amb només un defensa centra perquè Bartra és baixa per una lesió muscular. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán