L'Informatiu: L'informatiu migdia - 11/01/12 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu migdia - 11/01/12

11/01/2012 00:25:47
L'informatiu migdia - 11/01/12 L'informatiu migdia - 11/01/12
L'informatiu migdia - 11/01/12 00:25:47 11/01/2012
Sinopsis

Convergència i Unió vota a favor del decret per a la reducció del dèficit del Govern de Rajoy, diu, per coherencia i responsabilitat. El Congrès aprova per àmplia majoria el primer paquet de mesures que inclou l'augment de l'IRPF, l'IBI i la congelació del sou dels funcionaris. El Ministre d'Economia acusa el PSOE de haver-los ocultat el dèfict real. Els socialistes ho neguen.

Funcionaris de presons de tots els centres penitenciaris catalans s'han concentrat aquest matí davant la Direcció General de Serveis Penitenciaris en suport a la quinzena de delegats sindicals que hi estan tancats des d'anit. A Quatre Camins un grup de funcionaris ha impedit durant unes hores el canvi de torn.Protesten per les retallades que vol aplicar el govern.

Detingut un home com a presumpte autor de la mort a punyalades de dos homes, de 60 i 40 anys, en un bar de l'Hospitalet de l'Infant. El detingut és l'excompany de la propietària del local. No es descarta que els gelos siguin l'origen de l'agressió. Els dos homes morts havien estat família, l'ún sogre de l'altre.

Catalunya va asssolir el 2011 un rècord històric de trasplantaments d'òrgans amb prop de 900. Els que més augmenten són els renals, un 25%. L' increment es deu, sobretot, a què es fan més donacions de cadàvers amb mort encefàlica. Catalunya és la segona Comunitat Autònoma on ha crescut més el nombre de donants.

Guardiola deixa Iniesta, Maxwell i Alves fora de la convocatòria pel partit de Copa de demà contra l'Osasuna. El Barça viatja a Pamplona amb 4 gols de renda i, si certifica la classificació, es creuarà a quarts de final amb el Madrid. Els blancs van eliminar anit el Màlaga amb un gol de Benzemá.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán